Over ons

Onder de naam Isis & Jasper werken Isis van Geffen en Jasper van den Bovenkamp met het geschreven en gesproken woord. Na elkaar gevonden te hebben via Poetrycircle 013, een schrijverscollectief in Tilburg, zijn zij samen met verschillende projecten bezig. Zo werken ze aan een spoken word en theater voorstelling die ze in 2020 tijdens het Café Theater Festival in Tilburg zullen opvoeren, en schrijven ze persoonlijke gedichtjes en andere teksten op maat, naar de wensen van de klant.

Isis van Geffen

Isis van Geffen is een maker die haar thema’s vaak absurdistisch en met humor benadert. Ze weet regelmatig een gevoel van ongemak bij de luisteraar op te roepen. Deze cabaretier in spé studeert aan de Koningstheateracademie in Den Bosch.

Ze is divers. Naast ervaring in schrijven en performen heeft ze ook een achtergrond als beeldend kunstenaar. Dat hoor je duidelijk terug in haar kleurrijke teksten. Met haar gevoel voor detail neemt ze je mee in de werelden die ze creëert. Mede door haar deelname aan Poetrycircle in Tilburg heeft ze zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een overtuigende performer en spoken word artiest.

Jasper van den Bovenkamp

studeert aan de Rockacademie aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Een rapper die alternatieve muziek maakt met elementen van rock, metal en hiphop. Hij word hierbij ondersteund door een talentvolle liveband. 

Jasper houdt zich niet alleen bezig met muziek, maar is sinds zijn deelname aan Poetrycircle013 ook actief als dichter en spoken word artiest. Hij besloot om zich verder te verbreden en zich samen met Isis van Geffen aan te melden voor het Café Theater Festival.

Jasper wil je ontroeren, raken, vermaken.

Er zit vaak een duister randje aan zijn gelaagde teksten, maar hij komt ook licht en humoristisch uit de hoek. Hij boetseert zijn teksten als een vakman en maakt ze universeel, herkenbaar