Over ons

Onder de naam Isis & Jasper werken Isis van Geffen en Jasper van den Bovenkamp met het geschreven en gesproken woord. Na elkaar gevonden te hebben via Poetrycircle 013, een schrijverscollectief in Tilburg, zijn zij samen met verschillende projecten bezig. Zo werken ze aan een spoken word en theater voorstelling die ze in 2020 tijdens het Café Theater Festival in Tilburg zullen opvoeren, en schrijven ze persoonlijke gedichtjes en andere teksten op maat, naar de wensen van de klant.

Isis van Geffen

is afgestudeerd aan Art Communication & Design aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Een interdisciplinaire kunstenares die actief is met, en in de breedste zin van het woord. Isis houdt zich bezig met zowel performance, beeld en taal. 

Zo maakt ze installaties, schrijft voorstellingen en staat regelmatig op het podium om haar teksten te voorzien van een extra dimensie. Ze gaat van absurdistische stukken naar meeslepende, humoristische anekdotes. Van cryptisch naar klein en intiem. Isis treedt graag op in een intieme setting, waarbij ze haar publiek het liefst zo dichtbij mogelijk heeft, waardoor de grens tussen speler en toeschouwer vervaagt. 

Verder biedt ze workshops en een programma aan genaamd ‘Collectieve (de)Constructie’ waarbij ze met groepen mensen interdisciplinaire installaties bouwt rondom een thema of kwestie naar keuze.

Jasper van den Bovenkamp

studeert aan de Rockacademie aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Een rapper die alternatieve muziek maakt met elementen van rock, metal en hiphop. Hij word hierbij ondersteund door een talentvolle liveband. 

Jasper houdt zich niet alleen bezig met muziek, maar is sinds zijn deelname aan Poetrycircle013 ook actief als dichter en spoken word artiest. Hij besloot om zich verder te verbreden en zich samen met Isis van Geffen aan te melden voor het Café Theater Festival.

Jasper wil je ontroeren, raken, vermaken.

Er zit vaak een duister randje aan zijn gelaagde teksten, maar hij komt ook licht en humoristisch uit de hoek. Hij boetseert zijn teksten als een vakman en maakt ze universeel, herkenbaar